Rukovodstvo BAAP i BAAP Evrogola imalo je protekla dva dana uspješne razgovore sa rukovodstvom Dinama u Zagrebu, što bi trebalo da se konkretizuje u narednom periodu, o čemu će biti uskoro više informacija. Pored toga, posjeta je iskorištena i da naša selekcija 2005. pojačana sa nekoliko dječaka iz škola fudbala iz više mjesta, odigra dvije prijateljske utakmica sa Dinamom u Zagrebu.

 

Utakmice su poslužile da vidimo gdje su dječaci sa naših prostora u odnosu na renomiranu ekipu, učesnika Lige šampiona. Pored toga, ostvareni su brojni kontakti i evidentna je buduća saradnja sa klubom, koji je lider na Balkanu. Prvi čovjek BAAP Evrogola podnio je kratak raport.

 

– Dinamo ima najjaču ekipu u 2005.godištu i vidljiv je njihov kvalitet. Nama je bio cilj da vidimo kako se možemo nositi sa tako renomiranim protivnikom, da razgovaramo sa ljudima iz stručnog štaba Dinama oko njihovih iskustava, koja nama mogu puno pomoći u budućnosti. Ono što mi je posebno drago jeste činjenica, da su skauti Dinama pomno pratili naše utakmice i tom prilikom u njihovim bilježnicama su se našla tri imena iz naše ekipe, koja su svojim igrama „zapala“ za oku. Prvi ljudi ekipe iz Zagreba su nam ukazali veliku čast da budemo njihovi gosti, a razgovori su rezultirali na određene vidove poslovno-sportske saradnje BAAP Evrogola i Dinama, koja će početkom naredne godine biti i potpisana. Dinamo je lider u svakom pogledu i saradnja sa njima je velika stvar za sve nas, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogol iz Pelagićeva.

Ostavite odgovor