U predivnom ambijentu grčkog restorana „Meteora“ u Šamcu, BAAP Evrogol održao je već tradicionalno Sportsko-zabavno veče, uz prisustvo naših fudbalera, njihovih roditelja, sportskih i poslovnih partnera, te rukovodstva škole. Među gostima bio je i Slavko Tešić, predsjednik Skupštine opštine Pelagićevo.

Bila je ova prilika da se analizira protekla 2016. godina, koja je ocijenjena kao najuspješnija od osnivanja.

– U godini na izmaku, imali smo fantastične rezultate, pored pobjeda na turnirima u BiH, svakako treba izdvojiti osvajanje turnira u Evropi, u Minhenu i poljskom Vroclavu. Osvojena je i Talent liga u prvoj sezoni. Naši šampioni su nam donijeli puno radosti i siguran sam da će i naredna godina biti još uspješnija, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogol iz Pelagićeva.

Planovi za 2017. godinu su više nego ambiciozni.

– U narednoj godini čekaju nas brojni izazovi. Učestvovaćemo na Champions Trophy u Beču, među samom evropskom elitom. Čeka nas i organizacija našeg 5. „Bulls kup Pelagićevo 2017.“ Već je izvjestan nastup na turnirima u Evropi i to u: Beču, Pragu, Vroclavu, Herceg Novom, Barseloni. Tu su i turniri u BiH, Srbiji i Hrvatskoj, a selekciju 2005. očekuje nekoliko izuzetno jakih prijateljskih utakmica sa fudbalskim velikanima. Tu je i nastavak Talent lige, ističe Vojo Sajlović, sportski direktor BAAP Evrogol.

Naši šampioni najavili su nove radosti i u 2017. godini.

Ostavite odgovor