Naši dječaci danas su odmjerili snage u okviru 12. kola Talent lige sa vršnjacima iz Tempa iz Gradačca. Naše selekcije 2006. i 2007., koje trenutno zauzimaju vodeće pozicije na tabeli Talent lige upisale su nove pobjede, dok je jedino selekcija 2008. upisala poraz. Ovim smo se revanširali našim drugarima iz Tempa za dva poraza u jesenjem dijelu prvenstva.

Selekcija 2006. ostvarila je pobjedu od 4:2 u utakmici, u kojoj su pokazali da sasvim zasluženo se nalaze na čelnoj poziciji lige. Pokazali su da imaju kvalitet i pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Strijelci za našu ekipu su bili: Mile Kertić, Ermin Pandžić,  Ranko Milanović i  Ilija Jovičić.

Selekcija 2007. upisala je više nego ubjedljivu pobjedu od čak 9:0 i tako, na neki način, iskupila se za poraz u prošlom kolu u Jakešu. Ako su tamo strijelci potpuno zakazali, u ovom susretu, kao da su se „naljutili“ i protivničkog golmana primorali da čak devet puta vadi loptu iz mreže. Milan Stanišić je postigao četiri gola, Nenad i Saša Božić postigli su po 2, dok je Miloš Borić upisao se jedanput u strijelce.

Na žalost, naši najmlađi 2008. godište, doživjelo je poraz od 0:3 u igri, koja nas, i pored poraza, ohrabruje, pa vjerujemo da ćemo već u narednom kolu stići i do bodova.

2006. BAAP Evrogol – Tempo 4:2 (Kertić, Pandžić, I. Jovičić, Milanović)

2007. BAAP Evrogol – Tempo 9:0 (Stanišić 4, N. Božić, S. Božić po 2, Borić)

2008. BAAP Evrogol – Tempo 0:3

Za našu ekipu nastupili su: Aleksa Kertić, Kojo Simeunović, Nedim Beširović, Ermin Pandžić, Mile Kertić, Ranko Milanović, Ilija Jovičić, Nikola Gajić, Srđan Pajić, Benjamin Duraković, Josip Miličević, Slađan Lakić, Milan Stanišić, Luka Filipović, Nenad Božić, Miloš Borić, Đorđe Stjepić, Saša Božić, Kristijan Stjepić, Nikolaj Kašterović, Sergej Vujičić, Stefan Pajić, Ivan Petar Kamenjašević, David Miličević, Ognjen Božić, Marjan Miličević, Kristijan Bosić, Darko Jakovljević. Treneri: Ešef Jašarević i Tomislav Pejić.

Odigrana je i prijateljska utakmica u konkurenciji 2009. godišta, koja je završena miroljubivo, 0:0. Naša ekipa je bila bliže pobjede, jer nismo realizovali ni penal i nekoliko veoma izglednih prilika.

U narednom kolu Talent lige, ugostićemo Soccer kidsa iz Bijeljine.

Ostavite odgovor