Fudbalski spektakl je u najavi. Na 5. jubilarnom međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cup Pelagićevo 2017“, u konkurenciji 2007. godišta, učestvovaće beogradski ljuti rivali, Crvena zvezda i Partizan.

Definitivno je jasno da će ovaj jubilarni fudbalski turnir biti do sada najjači, jer će okupiti ekipe iz sedam evropskih država, a među njima, svakako posebno mjesto zauzeće Crvena zvezda i Partizan.

– Počastvovani smo učestvovanjem Crvene zvezde i Partizana na našem turniru, jer će sada biti još zanimljivija bitka za prvo mjesto i plasman na „Trofej šampiona“ u Austriju. Očekuje nas svakako fudbalski spektakl, jer ćemo imati ekipe iz: Austrije, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, tako da s ponosom mogu istaći da će ovo biti i najkvalitetniji i najneizvjesniji turnir do sada, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogol iz Pelagićeva. 

Postavlja se pitanje da li ćemo „vječiti derbi“ gledati u Pelagićevu, voljom žrijeba ili u samoj završnici turnira. Sigurno je samo da ćemo moći uživati u majstorijama malih fudbalera.

Iz Srbije su, do sada su svoje učešće potvrdile: Crvena zvezda (Beograd), Partizan (Beograd), Ada (Beograd), Plana (Velika Plana), Radnički 1923 (Kragujevac) i Radnički (Šid).

Ostavite odgovor