Selekcija 2005. nastupila je na „Trofeju grada Šida“ u Šidu i zaustavljena je u četvrtfinalu, tek nakon izvođenja penala od Škole fudbala „Prijatelji“ iz Broda.

Loše smo startovali u grupi B. Počeli smo porazom od OFK „Šabac“ iz Šapca, a rezultat  je glasio 1:3, a strijelac jedinog pogotka bio je Ilija Drpa.

U drugom susretu protiv „Rada“ iz Beograda, pokazali smo daleko više, ali to nije donijelo rezultatsku  prevagu. Imali smo nekoliko pogođenih prečki i stativa,punu terensku incijativu, ali su Beograđani, uspjeli da pobijede sa 2:0.

Posljednji susret, koji je odlučio putnika u četvrtfinale, pokazao je da su naši mladi fudbaleri znaju da igraju fudbal. Pobijedili smo FK „Donji Srem“ iz Pećinaca sa 8:1, a golove su postigli: Veselinović 3, Drpa 2, Ćosović, A. Stanić i Ribić.

U odličnom četvrtfinalnom susretu sa ŠF „Prijatelji“ iz Broda, pokazane su sve ljepote fudbalske igre. Na kraju, utakmica je završena 0:0, pa se pristupilo izvođenju penala.

Brođani su imali više sreće pa su slavili sa 3:2, nakon izvođenja penala. Strijelci za našu ekipu iz penala bili su: Drpa i Veselinović.

Za našu ekipu nastupili su: Aleksa Kertić, Elmir Beširović, Damjan Ćosović, Ilija Drpa, Mile Kertić. Aleksandar Stanić, Dejan Veselinović, Tarik Ribić, Đoko Stanić. Trener: Nikola Šarkanović.

 

Ostavite odgovor