Sjajan nastup imali su naši mladi fudbaleri iz 2007. godišta, na našem 5. „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji je održan 22. i 23. aprila. Na najjačem turniru u regiji, „sedmica“ je pokazala kako se bori i kvalitetom ostvaruje pobjede. Potvrdili su još jednom svoj kvalitet i ubijeđeni smo da ćemo se još dugo radovati njihovim uspjesima.

U grupi A ostvarili smo pet ubjedljivih pobjeda i uz jedan neriješen rezultat osvojili prvo mjesto, uz gol razliku 28:1. Sa 8:0 pobijeđeni su: „Sportissimo“ iz Brčkog i hrvatska ekipa „Graničar“ iz Županje, sa 7:0 slavili smo protiv tuzlanske „Slobode“, dok smo sa po 4:0 pobijedili: „Soccer kids“ iz Bijeljine i „Savacium“ iz Šapca, iz Srbije. Neriješen rezultat ostvaren je sa crnogorskom ekipom „Obilić“ iz Herceg Novog, 1:1 i pokazalo se da je to ujedno i bila najslabija utakmica.

U osmini finala, bez većih problema, savladali smo ekipu Gradskog fudbalskog saveza Prijedor sa 4:0, potom u četvrtfinalu, identičnim rezultatom i „Radnički 1923“ iz Kragujevca.

U polufinalu, sjajan meč smo odigrali protiv mađarske ekipe „Kelen SC“ iz Budimpešte. Poveli smo preko Milačka, da bi Mađari uspjeli da preokrenu na 1:2. Ipak, u finišu smo uspjeli da postignemo gol za izjednačenje, da bi se krenulo u penal lutriju, gdje se istakao naš sjajni golman Mladen Ubiparipović.

U finalu su se namjerile dvije najkvalitetnije ekipe, BAAP Evrogol i Crvena zvezda iz Beograda. Beograđani su pobijedili sa 4:1 i tako osvojili prvo mjesto i plasman na „Champions Trophy“. Kada se pogledaju svi rezultati crveno-bijelih, naša ekipa je pružila i najjači otpor.

Rezultati naše ekipe:

Grupa A:
BAAP Evrogol – Sportissimo Brčko 8:0 (Sergej Milačak 3, Milan Stanišić 2, Luka Filipović, Pavle Marković, Nenad Božić)

BAAP Evrogol – Sloboda Tuzla 7:0 (Sergej Milačak 5, Milan Stanišić, Pavle Marković, Nenad Božić)

BAAP Evrogol – Savacium Šabac (Srbija) 4:0 (Pavle Marković, Milan Stanišić, Saša Božić)

BAAP Evrogol – Soccer kids Bijeljina 4:0 (Sergej Milačak 2, Milan Stanišić, Luka Filipović)

BAAP Evrogol – Obilić Herceg Novi (Crna Gora) 1:1 (Milan Stanišić)

BAAP Evrogol – Graničar Županja (Hrvatska) 8:0 (Đorđe Stjepić 5, Milan Stanišić 2, Sergej Milačak)

Osmina finala:

BAAP Evrogol – GFS Prijedor 4:0 (Milan Stanišić 2, Sergej Milačak, Nenad Božić)

Četvrtfinale:

BAAP Evrogol – Radnički 1923 Kragujevac (Srbija) 4:0 (Milan Stanišić 2, Luka Filipović, Sergej Milačak)

Polufinale:

BAAP Evrogol – Kelen SC Budimpešta (Mađarska) 2:2, pen. 4:3 (Sergej Milačak , Luka Filipović. Strijelci iz penala: Pavle Marković, Luka Filipović, Milan Stanišić, Sergej Milačak)

Finale:

BAAP Evrogol – Crvena zvezda Beograd (Srbija) 1:4 (Milan Stanišić).

Za našu ekipu su nastupili: Mladen Ubiparipović, Đorđe Stjepić, Luka Filipović, Saša Božić, Pavle Marković, Tarik Beširović, Milan Stanišić, Sergej Milačak, David Miličević, Nenad Božić, Dajana Albić, Kristijan Stjepić, Miloš Borić, Aleksandar Ilić. Treneri: Nikola Šarkanović, Ešef Jašarević, Tomislav Pejić.

Ostavite odgovor