Naša selekcija 2005. godišta šampion je Talent lige u takmičarskoj 2016/17. godini. Ovim smo potvrdili prošlogodišnju titulu. Selekcije 2006. i 2007. ostale su na 2. mjestu, iako su tokom cijele sezone bile na vrhu, u samoj završnici izgubili su prvo mjesto u samoj završnici.

Danas je u Tramošnici je održana završnica i podjela pehara i medalja, a bili smo ponosni na sve naše fudbalere, koji nastavljaju sa žetvom medalja i ove godine.

Selekcija 2005. je šampion sa 11 osvojenih bodova, drugi je Lion iz Brčkog, dok je treće mjesto pripalo Slogi iz Jakeša.

Pobjednik u 2006. godištu je Soker kids iz Bijeljine, koji je sakupio 22 boda, dok je naša ekipa osvojila bod manje. Treće mjesto pripalo je Trijumfu iz Gradačcu.

I u 2007. godištu, prvo mjesto pripalo je Soker kidsu iz Bijeljine, drugi je BAAP Evrogol, a treći je Tango iz Modriče.

Naša najmlađa selekcije u ligi, 2008. godište, sezonu je završila sa 4 boda. Moramo biti zadovoljni, pošto je većini ovo prvi nastup i kroz utakmice su sticali neophodno iskustvo i kako je prvenstvo odmicalo, bilo je sve bolje i bolje, pa vjerujemo da će i ova selekcija, naredne sezone, biti među nosiocima medalja.

Naša tri fudbalera dobili su i diplome, za odlične igre u ovoj sezoni: Elmir Beširović, Milan Stanišić i Luka Filipović. Upućujemo im čestitke, ali i svim našim mladim fudbalerima, koji su nas tokom cijele sezone priuštili mnoštvo radosti.

Kao organizator Talent lige, možemo biti zadovoljni proteklom sezonom, u kojoj je učestovalo 7 ekipa iz 6 opština, iz dva entiteta i Brčko distrikta, sa preko 250 učesnika.

Zahvaljujemo i našim partnerima, BAAP i Fair play, koji su nam bili velika podrška.

Naredna sezona Talent lige kreće u septembru, kada nas očekuju nova iskušenja.

Ostavite odgovor