Selekcija 2005. danas igra na Međunarodnom dječjem festivalu „Dragan Mance kupu“, koji se održava u Beogradu, od 9. do 11. juna 2017. godine.

Prvog dana turnira, naša ekipa je doživjela dva poraza, pa će sutra pobjedom, u posljednjem kolu, pobjedom tražiti mogućnost prolaska u drugi krug.

U prvom susretu, naša ekipa je pobijedila samu sebe. U utakmici sa „Stenli Vojvodina“ iz Opova, poraženi smo sa 2:4. Vodili smo sa 1:0 i 2:1, propustili brojne prilike, a onda primali golove, nakon naših kardinalnih grešaka. U jeku naših napada, Vojvođani dolaze do prednosti sa 2:3, da bi u posljednjim trenucima primili i četvrti pogodak. Strijelac oba pogotka za našu ekipu bio je Dejan Veselinović.

Uslijedila je daleko bolja igra protiv „Partizana“. Na 0:0 smo propustili dvije idealne prilike, pa su crno-bijeli to kaznili do kraja prvog poluvremena. Do kraja utakmice, nismo iskoristili idealne prilike, pa je Partizan u finišu, potvrdio pobjedu sa 0:2.

Sutra nam preostaje utakmica sa „Omladincem“ iz Novih Banovaca, gdje ćemo pokušati pobjedom osvojiti tri boda i čekati ostale utakmice, kako bi prošli u drugu rundu ovog jakog turnira, na kojem učestvuje 66 ekipa iz 10 evropskih država.

Ostavite odgovor