Nakon petnaestodnevnog odmora, ponovo smo krenuli sa treninzima i pripremama za predstojeće turnire, kao i novu sezonu Talent lige, koja počinje u septembru mjesecu.

BAAP Evrogol i Fudbalski klub „Pelagićevo“ u narednom periodu kreću u zajedničke aktivnosti i već na prvom treningu, bilo je dosta novih lica, dječaka, koji će raditi u sklopu našeg plana i programa.

Predstavljen je i novi trener Miroslav Pavić, koji će biti koordinator omladinskog pogona, pored već postojećeg trenerskog kadra.

– Zadovoljstvo je vidjeti puno igralište dječaka, koji su željni da uče prve fudbalske korake.  Imamo dosta planova, mnogo toga smo već i započeli, a pored rada sa omladinskim pogonom, uključili smo se i u rad sa seniorima FK „Pelagićevo“, sa našim konceptom rada. Vjerujem da će to biti jedna pozitivna priča, čiji rezultati će biti vidljivi, već u kratkom roku. Sada ćemo imati zaokružen kompletan proces, od škole fudbala, preko pionira, kadeta i juniora, do seniorskog pogona, naglašava Nikola Šarkanović, vlasnik BAAP Evrogol, koji je za potrebne rada obezbjedio 20 novih fudbalskih lopti i dvije nove garniture opreme.

Ostavite odgovor