BAAP Evrogol danas je učestvovao na 9. Festivalu nogometa „Matići 2017“, koji se igra u Matićima kod Orašja, a u organizaciji NK „Napredak“.

Na ovom turniru, učestvovale su ekipe iz BiH i Hrvatske, naša selekcija 2008. zaustavljena je u četvrtfinalu od hrvatske ekipa „Sokol“ iz Starih Jankovaca.

Prethodno smo u grupi C zauzeli 2. mjesto iza ekipe „Proleter“ iz Tuzle.

U prvom susretu, upravo smo poraženi od Proletera sa minimalnih 1:0, da bi potom počeli da igramo našu prepoznatljivu igru. Imali smo punu dominaciju, 3 idealne prilike, ali  u drugom susretu, sa „Frankopanom“ iz Andrijevaca, mreže su mirovale. I na kraju u odlučujućem susretu za prolaz u četvrtfinale, pobijedili smo ekipu „Sladorana“ iz Županje sa 3:0.

U ekipi je bilo dosta novih dječaka, kojima je ovo bilo prvi nastup, što svakako treba da nas ohrabri, da se ponovo stvara jedna pobjednička generacija.

Za našu ekipu su nastupili: Ivan Petar Kamenjašević, Stefan Vasić, Nikolaj Kašterović, Petar Jerković, David Miličević, Ilija Stoparić, Kristijan Bosić, Goran Iljić, Marjan Miličević, Ognjen Božić, Marko Simić, Darko Jakovljević, Jovica Đukić. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor