Nova sezona Talent lige kreće 16. septembra 2017. godine, utakmicama 1. kola. Ovo je ujedno treća sezona, takmičenja, koje je iz godine u godinu, sve kvalitetnije i brojnije.

Sinoć je u Pelagićevu održan sastanak predstavnika klubova učesnika lige, na kojem se razgovaralo o početku nove sezone, o propozicijama takmičenja, kao i starosnim kategorijama, koje će uzeti učešće.

U narednoj sezoni, za bodove boriće se selekcije: 2005, 2006, 2007, 2008. i 2009. godišta, pa će sigurno mladi fudbaleri imati priliku da pokažu svoj raskošni talenat.

Takođe, analizirana je i prošlogodišnja sezone, koja je ocijenjena uspješna, a određene uočene manjkavosti neće se više ponavljati.

Do 1. septembra ostavljen je rok, da sve ekipe, koje su iskazale interes, potvrde svoje učešće, nakon čega će biti objavljen i raspored Talent lige, za takmičarsku 2017/18. godinu.

BAAP Evrogol će imati sve selekcije, tako da je pred nama dosta uzbuđenja, nadamo se više radosti, a manje tuge. Vjerujemo da će se naši mladi fudbaleri i u novoj sezoni okititi medaljama i peharima.

Ostavite odgovor