Šesti po redu „Bulls cup Pelagićevo 2018“ održaće se u Pelagićevu, od 10. do 13. maja 2018. godine. Saradnja sa „Champions Trophy“ , u 2018. godini, biće proširena, pa će naš turnir biti i dalje kvalifikacioni, ovoga puta u dvije kategorije U-10 (2008. godište) i U-12 (2006. godište).

– Odlična saradnja sa „Champions Trophy“ biće još plodotvornija, jer BAAP Evrogol će organizovati kvalifikacione turnire za U-10 i U-12. Pobjednici u ovim kategorijama, dobiće mogućnost da besplatno učestvuju na ovim renomiranim turnirima, gdje će učestvovati i najjače evropske ekipe. Tako će pobjednik našeg turnira za U-10 imati plaćene troškove odlaska i učešća na glavnom turniru „Champions Trophy“ u Beču, dok će pobjednik U-12 ići na završni turnir „Champions Trophy“, koji se 2018. godine,, u ovoj kategoriji, održava u Sarajevu, opet sa svim plaćenim troškovima, naglašava Nikola Šarkanović, vlasnik BAAP Evrogola.

Već sada je izvjesno da će 6. „Bulls cup Pelagićevo 2018“ biti najmasovniji turnir do sada.

– Turnir se održava od 10. do 13. maja 2018. godine, na dva fudbalska terena, u Pelagićevu i Tramošnici, a sigurno je da će turnir biti sa najvećim brojem ekipa, uz očekivanje da ćemo ugostiti ekipe iz preko deset evropskih država. Pripreme za turnir su već uveliko počele, kako bi sve ispoštovali sve naše planove i aktinosti, naglašava Šarkanović.

 

Ostavite odgovor