BAAP Evrogol i 2018. godine biće učesnik najjačih svjetskih turnira za mlađe kategorije „Champions Trophy“, čiji će finalni dio biti održan u Beču, u Austriji za 2008. godine i u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu za 2006. godine.

Na ovim turnirima učestvuje ukupno 128 ekipa, od čega 50 će obezbjediti plasman kroz kvalifikacione turnire širom Evrope, a 78 ekipa će dobiti specijalne pozivnice organizatora. Nama je pripala čast, da već drugu godinu zaredom budemo pozvani na ovaj svjetski turnir, od strane organizatora.

Pored toga, naš 6. Međunarodni fudbalski turnir „Bulls cup Pelagićevo 2018“, koji se igra od 10. do 13. maja 2018. godine, biće ujedno kvalifikacioni za 2006. i 2008. godište za plasman na  „Champions Trophy“. Pobjednici u ovim kategorijama, kao nagradu imaće mogućnost da učestvuju na ovim renomiranim turnirima u Beču i Sarajevu, sa svim plaćenim troškovima.

U 2017. godini, pobjednik „Champions Trophy“ bio je Čelzi, ispred Benfike i Juventusa. Među učesnicima turnira bili su i: Liverpul, Roma, Inter, Borusija Dortmund, PSV Ajndhoven, Pari Sen Žermen i dr. velikani evropskog fudbala.

 

Ostavite odgovor