Naša 22 mlada fudbalera imala su veliku čast i privilegiju, da u srijedu, 29. novembra 2017. godine, izađu na stadion „Rajko Mitić“,  sa prvotimcima Crvene Zvezde i Radnika iz Surdulice, u utakmici Superlige Srbije.

Bilo je to nezaboravno veče, koje će naši mlađahni dječaci pamtiti do kraja života. Jedinstvena prilika, koja se malom broju fudbalera pruža, da istrče na teren popularne „Marakane“.

Milan Stanišić, Aleksa Pudić, Saša Božić, Luka Filipović, Đorđe Blagojević, Marko Lazarević, Nenad Božić, Milan Ristić, Đorđe Perišić, Sergej Vujičić, Ognjen Božić, Nikolaj Kašterović, Slađan Lakić, Tarik Beširović,  Boban Popović, Igor Gajić, Dragan Ristić, Darko Jakovljević, Boris Trivundić, Kristijan Bosić, Stefan Vasić, Ilija Stoparić, imena su dječaka koji su bili dio ove uspješne priče, a vjerujemo da će, u budućnosti, imati priliku da i igraju utakmice na beogradskoj „Marakani“.

Ovim je zvanično otpočeo sa realizacijom Ugovor o poslovnoj saradnji između Crvene zvezde i BAAP Evrogola, a veliki broj aktivnosti planiran je u 2018. godini.

 

Ostavite odgovor