BAAP Evrogol, selekcija 2007.  osvojila je danas treće mjesto na Međunarodnom turniru „Zimski trofej Radnik Urije 2017“, koji je odigran u Prijedoru. Naša ekipa je sjajno odigrala turnir i bez poraza završila takmičenje, a na žalost, penali su opet odredili našu sudbinu u polufinalu.

U Grupi B startovali smo sa pobjedom protiv ŠF „Feniks“ iz Bosanske Krupe sa 3:1, a naši strijelci su tek podešavali nišanske sprave, jer je rezultat trebao biti puno ubjedljiviji.

U susretu sa ŠF „Mladost“ iz Glamočana, protivnik je vodio nakon poluvremena sa 0:1, da bi u nastavku susreta, naši fudbaleri uspjeli da preokrenu rezultat i golovima Milana Stanišića upišemo novu pobjedu i obezbjedimo plasman u polufinale.

Duel sa Vojvodinom iz Starih Banovaca odlučivao je sa koje ćemo pozicije krenuti u polufinale. Prema mišljenju, prisutnih, bio je to najkvalitetniji meč, u kojem nije bilo golova.

Grupa B

BAAP Evrogol – Feniks (Bos. Krupa) 3:1 (Nenad Božić 2, Milan Stanišić),

BAAP Evrogol – Mladost (Glamočani) 2:1 (Milan Stanišić 2), 

BAAP Evrogol – Vojvodina (Stari Banovci-Srbija) 0:0

Tabela: Vojvodina i BAAP Evrogol po 7, Mladost 3, Feniks bez golova.

U polufinalu sa ŠF „Prijatelji“ iz Broda, imali su terensku inicijativu, jedna greška odbrane, omogućila je protivniku da povede, uspjeli smo da se vratimo u utakmicu i na kraju „bijela“ tačka je odredila finalistu.

Polufinale:

BAAP Evrogol – Prijatelji (Brod) 1:1 (Tarik Beširović), penalima 2:3

Sjajan nastup u Prijedoru, zaključen je utakmicom za 3. mjesto, gdje smo domaćina turnira, FK „Radnik Urije“ iz Prijedora savladali sa ubjedljivih 4:0 i sasvim zasluženo osvojili 3. mjesto.

Utakmica za 3. mjesto

BAAP Evrogol – Radnik Urije (Prijedor) 4:0 (Milan Stanišić 3, Boris Trivundić).

Milan Stanišić iz naše ekipe, sa 6 golova, dobio je nagradu kao najbolji strijelac turnira.

Za našu ekipu su nastupili: Filip Petrović, Nenad Božić, Luka Filipović, Tarik Beširović, Aleksa Pudić, Saša Božić, Boris Trivundić, Milan Stanišić, Ljubo Đukić. Trener: Nikola Šarkanović.

Ostavite odgovor