U predivnom ambijentu restorana-motela „Lovac“, Škola fudbala „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva održala je svoju tradicionalnu Sportsko-zabavnu veče, u prisustvu velikog broja članova škole, njihovih roditelja, sportskih i poslovnih prijatelja.

Bila je ovo odlična prilika da se još jednom podsjetimo na sjajne rezultate u 2017. godini, koji su naši sjajni fudbaleri ostvarili.

– Iza nas je jedna od najuspješnijih godina u našoj istoriji. Imali smo brojne aktivnosti, a svakako da je na prvom mjestu potpisivanje Ugovora o poslovnoj saradnji sa nekadašnjim svjetskim i evropskim šampionom FK „Crvena zvezda“. Bili smo učesnici „Champions Trophy“, najjačeg turnira u svijetu za mlađe kategorije, na kojem smo igrali sa PSV Ajdhovenom, obezbjedili da naš „Bulls cup Pelagićevo 2017“ bude jedan od 50 kvalifikacionih turnira u svijetu za plasman na ovaj renomirani turnir. Igrali smo na turnirima u: Italiji, Austriji, Poljskoj, Crnoj Gori, Srbiji, te bili akteri turnira širom BiH. Brojni pehari i medalje su najbolja potvrda našeg uspješnog rada, kaže Vojo Sajlović, sportski direktor BAAP Evrogola.

Planovi za 2018. godini su već napravljeni.

– Saradnja sa Crvenom zvezdom će biti još intenzivnija u narednoj godini. Po prvi put, naš 6. po redu „Bulls cup Pelagićevo 2018“ trebao bi da po kvalitetu i broju ekipa prevaziđe sve prethodne, a po prvi put biće održan u dva mjesta, koji će opet biti kvalifikacioni turnir za plasman na „Champions Trophy“. BAAP Evrogol će ponovo biti učesnik „Champions Trophy“, gdje će biti najkvalitetnije ekipe  u konkurenciji 2006. i 2008. godišta. Čekaju nas brojni turniri u Evropi, regiji i BiH, gdje će naši sjajni mladi fudbaleri da potvrde svoj nesporni kvalitet. To je samo dio planova za narednu godinu, ističe Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogola.

Rukovodstvo škole je podijelilo prigodne poklone svim članovima – mladim fudbalerima, koji su nas nebrojeno puta obradovali svojim igrama, golovima i rezultatima.

Roditelji su se nadmetali  u kvizu znanja, a odlična atmosfera obilježila je i ovogodišnje Sportsko-zabavno veče.

 

Ostavite odgovor