Nakon selekcija 2008., stariji fudbaleri, selekcija2004/05, . imala je čast da na 3. Međunarodnom fudbalskom turniru „Trofej Gradačca“, završi ovu 2017. godinu. Na kraju je osvojeno 3. mjesto, iako je naša ekipa bila najmlađa ekipa i za koju su nastupili fudbaleri rođeni 2005. godine i mlađi.

Naši fudbaleri su nastupili u dresovima Crvene zvezde, a prema potpisanom ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji.

U vrlo izjednačenoj grupi B, naša ekipa je na kraju osvojila 2. mjesto i plasirala je u četvrtfinale.

U prve dvije utakmice, odigrali smo neriješeno 0:0 sa Mladosti iz Gornje Dubice i Svatovcem iz Poljica. U trećem susretu savladali smo OFK Vozuću sa 2:0, što je bilo dovoljno za drugi krug.

C. zvezda Evrogol – Mladost (G. Dubica) 0:0

C. zvezda Evrogol – Svatovac (Poljica) 0:0

C. zvezda Evrogol – OFK Vozuća 2:0 (Elmir Beširović)

Tabela: Mladost 5 (3:1), C. zvezda Evrogol 5 (2:0), Svatovac 5 (2:1), OFK Vozuća bez bodova.

U četvrtfinalu, naša ekipa sastala se sa ekipom Jedinstva iz Vučkovaca. Iako je smo dominirali tokom cijelog susreta, na kraju, su mreže mirovale. Nakon izvođenja penala, naša ekipa se plasirala u polufinale.

Četvrtfinale:

C. zvezda Evrogol – Jedinstvo (Vučkovci) 0:0, penalima 5:4

U polufinalu sa Mladosti, imali smo 3 idealne prilike za pogodak, ali naši fudbaleri nisu uspjeli zatresli mrežu i nepisana fudbalska pravda, da dođe kazna, ispostavilo se i u ovoj utakmici, pa smo u posljednja dva minuta primili jedine golove na turniru.

Polufinale:

C. zvezda Evrogol – Mladost (G. Dubica) 0:2

Utakmica za 3. mjesto protekla je u znaku naših fudbalera, koji su sjajnom igrom pobijedili Raince sa 2:0 i na kraju je osvojeno 3. mjesto, na ovom međunarodnom turniru, na kojem su učestvovale ekipe iz Srbije, Hrvatske i BiH.

Utakmica za 3. mjesto:

C. zvezda Evrogol – Rainci (G. Rainci) 2:0 (Aleksandar Jandrić, Aleksandar Kušljić).

Za našu ekipu nastupili su: Aleksa Kertić, Đorđe Marković, Elmir Beširović, Đorđe Blagojević, Aleksandar Kušljić, Aleksa Pudić, Ilija Jovičić, Marko Lazarević, Aleksandar Jandrić, Damjan Ćosović, Mile Kertić. Trener: Nikola Šarkanović.

Ostavite odgovor