I ove godine, biće održan kvalifikacioni turnir „Champions Trophy“, od 11. do 13. maja 2018. godine. Po prvi put, za proteklih šest godina „Bulls cup Pelagićevo 2018“ biće održan u dva mjesta, u Pelagićevu i Krepšiću kod Brčkog.

Pobjednici će biti dobiti vrijedne nagrade, odlazak na završni turnir „Champions Trophy“ u Beč i Sarajevo, sa svim plaćenim troškovima.

U Pelagićevu će se takmičiti selekcije U-10 (2008. godište). Pobjednik u ovoj kategoriji obezbjediće plasman na završnicu „Champions Trophy“ u Beč, od 15. do  17. juna 2018. godine,  gdje će se moći sastati sa takvim imenima, kao što su: Juventus, Roma, Liverpul, Mančester siti, Njukasl, Atletiko Madrid, Glazgov rendžers, Šalke 04, Bešiktaš, Crvena zvezda, Partizan, Austrija, Rapid i mnogi drugi.

U Krepšiću će igrati selekcije U-12 (2006). Pobjednik će obezbjediti plasman na završni turnir „Champions Trophy“, koji se igra u Sarajevu, od 18. do 20. maja 2018. godine, gdje će nastupiti i: Liverpul, Rapid, Šturm, Crvena zvezda, Partizan, Dinamo Zagreb, Željezničar, Legija Varšava, Ujpešt, Honved, Spart Prag i mnogi drugi.

Naše selekcije će nastupati na završnicama u Beču i Sarajevu.

Već sada je izvjesno da će na „Bulls cup Pelagićevo 2018“ nastupiti ekipe iz ukupno devet evropskih država, što je rekordan broj.

Prijava domaćih ekipa je u toku.

Ostavite odgovor