Sjajne vijesti stižu iz Bijeljine.

Iako je danas Prvi maj, praznik rada, za našu školu nema predaha, jer smo bili učesnici Međunarodnog dječjeg fudbalskog turnira „Revija fudbalskih nada – Bijeljina 2018“, kod naših sportskih prijatelja iz FK „Sloga 94“ iz Bijeljine.

Selekcija 2005. je pobjednik ovog renomiranog turnira, dok je selekcija 2007. zauzela treće mjesto. Naši najmlađi, selekcija 2009. zaustavljena je u kvalifikacijama,

„Petica“ je sjajno odigrala turnir i kako je odmicao, igrala sve bolje i bolje i sasvim zasluženo stigla do trijumfa. Startovalo se porazom, ali onda tri pobjede, pa pobjeda u finalu, nakon boljeg izvođenja penala protiv odlične ekipe Proletera iz Dvorova.

BAAP Evrogol – Proleter (Dvorovi) 0:1

BAAP Evrogol – Budućnost (Pilica) 2:0 (Kušljić, Trivundić),

BAAP Evrogol – Radnik 2 (Bijeljina) 2:1 (Kušljić 2),

Polufinale: 

BAAP Evrogol – Radnik 1 (Bijeljina) 2:1 (Marković, Kušljić)

Finale: 

BAAP Evrogol – Proleter (Dvorovi) 1:1 (Kušljić), penalima 3:2

Aleksandar Kušljić, proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Za našu ekipu igrali su: Aleksa Kertić, Đorđe Blagojević, Đorđe Marković, Milorad Trivundić, Damjan Ćosović, Pike Fazlović, Aleksandar Kušljić, Aleksa Pudić, Ljubo Đukić. Trener: Vojo Sajlović.

Selekcija 2007. završila je turnir bez poraza, ali je na kraju osvojeno 3. mjesto. Jedini „kiks“ bio je u polufinalu, gdje smo u penal lutriji izgubili od FK „Loznica“, koja je na kraju osvojila turnir. Na žalost, u regularnom dijelu nismo iskoristili brojne šanse za pobjedu.

BAAP Evrogol – Radnički (Karakaj) 0:0

BAAP Evrogol – Sloga 94 (Bijeljina) 1:1 (Beširović), 

BAAP Evrogol – Bambino (Milići) 5:0 (Stanišić 2, S. Božić, Trivundić, Blagojević), 

BAAP Evrogol – Proleter (Dvorovi) 2:0 (Trivundić, S. Božić).

Polufinale: 

BAAP Evrogol – Loznica (Srbija) 0:0, penalima 2:3

Utakmica za 3. mjesto

BAAP Evrogol – Sloga 94 (Bijeljina) 2:0 (S. Božić, N. Božić).

Za našu ekipu igrali su: Filip Petrović, Luka Filipović, Nenad Božić, Tarik Beširović, Saša Božić, Milan Stanišić, Milan Ristić, Nemanja Blagojević, Boris Trivundić. Trener: Vojo Sajlović.

Zapažen nastup imala je i naša selekcija 2009, koju su u većini činili dječaci godinu dana mlađi, pa je time i njihov skor još značajniji. Turnir je završen sa jednom pobjedom i dva poraza, a naši najmlađi su pokazali svoj kvalitet.

BAAP Evrogol – Borac (Osmaci) 2:1 (D. Ristić, Ljubojević),

BAAP Evrogol – Loznica (Srbija) 0:4

BAAP Evrogol – Radnički (Karakaj) 0:2

Za BAAP Evrogol nastupali su: Đorđe Perišić, Ognjen Božić, Darko Jakovljević, Dragan Ristić, Dušan Jagodić, Radenko Mikić, Igor Gajić, Boban Popović, Mihajlo Ljubojević. Trener: Nermin Huseinbašić.

Ostavite odgovor