Danas je bilo dosta uzbuđenja, prvog takmičarskog dana na 6. Međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cup Pelagićevo 2018“, koji se igraju 2006. i 2008. godište, na fudbalskim terenima u Krepšiću i Pelagićevu.

U subotu će biti još više neizvjesnosti, jer je u svim grupama više nego zanimljivo, oko plasmana u drugu fazu turnira.

U Pelagićevu, gdje igra 2008. godište, u grupi A vodi Omladinac sa 12 bodova,  dobojska Sloga i Rudar iz Ugljevika imaju po 9 bodova, a velika je borba za 4. mjesto, između Jedinstva, BAAP Evrogola i Ozrena, koje vodi u završnicu.

U grupi B, Sokol iz Starih Jankovaca ima, na čelu tabele 10 bodova, drugi je FK „Petar Puača“ iz Novog Sada sa 8, mađarski Kelen i Savacium iz Šapca imaju po 6, a nadomak plasmana u drugi krug je Ilićka 01 sa 4 boda.

Grad Mostar i Borac iz Banja Luke vode sa po 9 bodova u grupi C, isped Osijeka sa 6, te Tanga, Sportissima i BAAP BiH 2, koji su sakupili po 3 boda.

Crvena zvezda iz Beograda je prva u grupi D sa 12 bodova, ispred Perfekta i Ilićke 01 sa po 10 i BAAP BiH sa 7. Ove ekipe su već obezbjedile plasman u narednu rundu.

U konkurenciji 2006. godišta, koje svoje utakmice igra u Krepšiću, situacija je sljedeća:

U grupi A poznati su učesnici završnice. BAAP Evrogol, Sladorana, Perfekt i Sloga 94 bili su najbolji i igraće i u nedjeljnoj završnici.

U grupi B sutra će biti velike borbe, jer je sve još otvoreno. Trenutno Savacium ima 9, Osijek 6, a Prijatelji 3 boda. U igri za drugi krug su i: Sloga iz Jakeša i dva Napretka, iz Matića i Zavidovića.

Crvena zvezda i makedonski Eurosport predvode grupu C sa 9 bodova, austrijski Wienerberg je treći sa 6, Sloga Vuteks  ima 3, a svoju šansu, u sutrašnjem danu tažiće ugljevički Rudar, Omladinac iz Potočara i Sportissimo.

U grupi D riješene su sve dileme, u nastavak takmičenja idu: BAAP BiH, Ilićka 01, Cibalija i Tempo.

Sutra se nastavljaju utakmice po grupama, kada će biti poznati učesnici završnice, koja je planirana za nedjelju.

 

Ostavite odgovor