Selekcija 2007., u subotu je osvojila 5. Međunarodni fudbalski turnir za mlađe kategorije „Brčko 2018“, koji je igran u Brčkom, a u organizaciji FK „Ilićka 01“.

Još jednom su naši mladi fudbaleri pokazali da imaju nesporni talenat i kvalitet, u svakoj utakmici su u potpunosti dominirali i sasvim zasluženo su stigli do pobjedničkog pehara.

Nakon lošeg starta i poraza od dobojske Sloge (0:1), uslijedila je sjajna igra i ubjedljiva pobjeda protiv Majevice iz Lopara (6:1), da bi se potom dobila i utakmica protiv Drine iz Zvornika, službenim rezultatom.

I onda kreću eliminacije, gdje su naši fudbaleri pokazali da su stvarno bili najbolji.

U četvrtfinalu savladana je hrvatska ekipa Dunav iz  Dalja sa 2:0, u polufinalu je savladan domaćin, Ilićka 01 sa 3:1, da bi u finalnom susretu na pravi način se revanširali Slogi iz Doboja za početni poraz, pobjeda od 2:1 za veliko slavlje.

Grupa A

  • BAAP Evrogol – Sloga (Doboj) 0:1
  • BAAP Evrogol – Majevica (Lopare) 6:1 (Milan Stanišić i Boris Trivundić po 2, Nemanja Ivanović, Aleksa Pudić),
  • BAAP Evrogol – Drina (Zvornik) 3:0

Tabela: Sloga 9, BAAP Evrogol 6, Majevica 3, Drina bez bodova.

Četvrtfinale: BAAP Evrogol – Dunav (Dalj – Hrvatska) 2:0 (Milan Stanišić, Nenad Božić),

Polufinale: BAAP Evrogol – Ilićka 01 (Brčko) 3:0 (Milan Stanišić, Luka Filipović, Boris Trivundić),

Finale: BAAP Evrogol – Sloga (Doboj) 2:1 (Saša Božić 2).

U najbolju postavu turnira ušla su naša trojica igrača: Milan Stanišić, Luka Filipović i Saša Božić.

Za šampionsku ekipu nastupili su: Ljubo Đukić, Filip Petrović, Slađan Lakić, Luka Filipović, Nenad Božić, Milan Stanišić, Boris Trivundić, Aleksa Pudić, Saša Božić, Milan Ristić, Nemanja Ivanović, Tarik Beširović, Savo Simeunović. Trener: Vojo Sajlović.

Nastupila je i naša kombinovana selekcija 2009. i 2010. Na žalost, svoj nastup su završili u grupi, upisavši tri poraza od ekipa: Prijatelji iz Broda, Sloga 94 iz Bijeljine i Ilićke 01 iz Brčkog. Idemo dalje i porazi su dio sporta.

 

Ostavite odgovor