Nakon dva dana i četiri treninga, završen je „Otvoreni javni trening“, kojeg su držali treneri iz FK „Crvena zvezda“ iz Beograda.

Svoje zadovoljstvo iskazali su treneri iz crveno-bijelog tabora.

-Bilo je zadovoljstvo raditi protekla dva dana sa izuzetno talentovanom djecom. Vidjeli smo dosta kvalitetnih djevojčica i dječaka, koji su pokazali zavidno znanje. Mi ćemo uraditi detaljnu analizu i obavijestiti organizatora ŠF „BAAP Evrogol“ o učesnicima treninga, koji su, po našem mišljenju, spremni da dođu na naš trening u Beograd. Ni ostali ne zaostaju puno, ali vjerujemo da će svojim radom i zalaganjem, već na narednom okupljanju, pokazati napredak, istakao je Ivan Gajić, skaut-trener FK „Crvena zvezda“ iz Beograda.

I organizator je zadovoljan.

-Zahvalio bi se svim učesnicima, koji su pokazali da, na našem prostoru, ima dosta talenta i da će određeni broj djevojčica i dječaka, imati mogućnost da ode u Beograd i tamo pokažu svoje znanje. Mladi fudbaleri su imali mogućnost da rade sa izuzetno kvalitetnim trenerima i sigurno je da su mogli mnogo toga novoga naučiti. Ovo je bio prvi ovakav trening, a u budućnosti biće još ovakvih treninga, kaže Nikola Šarkanović, vlasnik ŠF „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva.

FK „Crvena zvezda“ i ŠF „BAAP Evrogol“ imaju Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.