Selekcija 2007. BAAP Evrogola danas je osvojila 2. Međunarodni turnir „T6 Nika Open cup“, koji je održan u Beogradu, u organizaciji ŠF „T6 Nika“.

I pored ogromne vrućine, naši dječaci su pokazali su najviše i sasvim zasluženo stigli do pobjedničkog pehara. Ovaj naporni vikend je uspješno završen, trijumfom naše „sedmice“ na turniru u Beogradu.

Turnir smo završili bez poraza, još jednom pokazavši da se radi o jednoj izuzetno talentovanoj generaciji, koja nastavlja žetvu trofeja, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

Nakon osvajanja 1. mjesta u grupi, sa skorom od dvije pobjede i dva remija, uz gol razliku od 11:1, obezbjeđen je plasman u polufinale. U završnici turnira, u obje utakmice smo imali više šansi, ali i više od igre, a ono što nismo uspjeli u regularnom toku, uspjeli smo da dobijemo na penale.

Polufinale: BAAP Evrogol – Borac (Starčevo, Srbija) 0:0, penalima 1:0

Finale: BAAP Evrogol – FK 011 (Beograd, Srbija) 1:1, penalima 4:3

Šampioni iz Beograda: Filip Petrović, Tarik Beširović, Nenad Božić, Sergej Vujičić, Milan Stanišić, Luka Filipović, Aleksa Pudić, Saša Božić, Đorđe Nikolić, Savo Simeunović, Ilija Jovičić. Treneri: Nikola Šarkanović i Vojo Sajlović.