Četvrti turnir po redu, ponio je novi naziv „Bulls cup Pelagićevo 2016“. Održan je na igralištu u Šarkanima, od 27. do 30. maja 2016. godine, a turnir je igran u 3 starosne kategorije: 2005, 2006 i 2007. godište. Na turniru su učestvovale ekipe iz: Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Velika borba vođenja je za pobjednika u kategoriji 2005. godišta, pošto je pobjednik turnira išao direktno na završni turnir „Balkanijade 2016“ u Herceg Novi (Crna Gora). Pobjednik su podtali dječaci ekipe Savacium iz Šapca (Srbija), koja je u finalu slavila protiv Vojvodine iz Šida (Srbija) sa 2:1, dok je Crvena zvezda iz Beograda (Srbija) osvojila 3. mjesto, jer je pobijedila u „malom finalu“ Tempo iz Gradačca sa 3:1. U polufinalu, Savacium je pobijedio Tempo sa 4:1, dok je Vojvodina poslije penala savladala Crvenu zvezdu sa 4:3, dok je u regularnom toku utakmica završena bez golova.

Za najboljeg igrača proglašen je Ognjen Jevtić (Savacium), najbolji strijelac Danilo Simić (BAAP Evrogol), a najbolji golman Lazar Bugarski (Vojvodina).

U kategoriji 2007. pobijedila je ekipa Soccer kids iz Bijeljina, koja je u finalnom meču pobijedila Ilićku 01 iz Brčkog sa 2:1, dok je u utakmici za 3. mjesto, BAAP Evrogol iz Pelagićeva pobijedio AF „Savo Milošević“ iz Etno sela Stanišići sa 3:2, poslije penala. U regularnom toku utakmica je završena 1:1. U polufinalu, Soccer kids je slavio protiv BAAP Evrogola sa 1:0, a Ilićka 01 bila bolja od AF „Savo Milošević“ sa 3:0. Najbolji igrač je Miko Davidović (Soccer kids), najbolji strijelac je Pavle Đukić (Ilićka 01), a najbolji golman Saša Stjepić (BAAP Evrogol).

U kategoriji 2006. pobjednik je ekipa Rudara iz Ugljevika, koja je u finalu savladala vršnjake iz BAAP Evrogola iz Pelagićeva sa 3:0. Treće mjesto je pripalo dječacima iz Rudara 2 iz Ugljevika.