Šesti po redu „Bulls cup Pelagićevo 2018“, održan je od 11. do 13. maja 2018. godine, u Pelagićevu i Krepšiću, a u konkurenciji 2006. i 2008. godišta. Pobjednici u obje kategorije obezbjedili su plasman na završne turnire „Champions Trophy“ u Sarajevu i Beču. Na turniru učešće su uzele ekipe iz: Austrije, Mađarske, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

U kategoriji 2008. godišta, fudbaleri Crvene zvezde iz Beograda (Srbija) suvereno su osvojili prvo mjesto. Oni su u finalu bili bolji od Ilićke 01 iz Brčkog pobjedom od 1:0. U utakmici za 3. mjesto, Osijek (Hrvatska) je pobijedio ekipu BAAP BiH sa 2:0. U polufinalu, Crvena zvezda je slavila protiv BAAP BiH sa 4:1, dok je Ilićka 01 uspješnija bila od Osijeka sa 2:0. Najbolji igrač turnira proglašen je David Petrušev (Crvena zvezda), a njegov klupski drug David Milovanović bio je najbolji strijelac, dok je golman Osijeka, Niko Ivanković ponio epitet najboljeg golmana.

U „utješnom“ BAAP cupu, najbolja je bila ekipa Savacium iz Šapca (Srbija), drugo mjesto pripalo je Omladincu iz Potočara, a treće Kelenu iz Budimpešte (Mađarska).

U kategoriji 2006. godišta, pobjednički pehar otišao je u Sjevernu Makedoniju, ekipu Eurosport iz Kumanova. Oni su u finalu pobijedili Savacium iz Šapca (Srbija) sa 1:0. Osijek (Hrvatska) je, i u ovoj kategoriji, osvojio 3. mjesto, pobjedivši Slogu Vuteks iz Vukovara (Hrvatska) sa 3:0. U polufinalnim mečevima, Eurosport je savladao Osijek sa 3:2, a Savacium Slogu Vuteks sa 4:0. Za najboljeg igrača proglašen je Dario Jakimovski (Eurosport), Filip Živković iz Osijeka bio je najubojiti topdžija, dok je Srđan Nedić (Sloga Vuteks) ponio titulu najboljeg golmana.

U BAAP cupu, prvo mjesto pripalo je ekipi BAAP BiH, drugo mjesto osvojila je ekipa Prijatelja iz Broda, dok je treći bio Napredak iz Zavidovića.