Protekla dva dana, na terenima u Brčkom, Potočarima i Donjem Rahiću, igran je 10. jubilarni „Bulls cup 2022“, koji je igran u pet starosnih kategorija.

Preko 1000 učesnika iz šest evropskih država borilo se za mnoštvo trofeja, a finalisti su dobili pozivnice za nastup na „Champions Trophy“ u Beču, od 17. do 19. juna 2022. godine.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručio je gospodin Esed Kadrić, gradonačelnik Brčko distrikta.

U 2010. godištu pobjednik je Željezničar iz Sarajeva, drugi je Radnik iz Bijeljine, dok je treće mjesto pripalo ekipi Zenita iz Bijeljine.

U BAAP kupu pobijedila je ekipa Vitorula iz Arada, druga je Majevica iz Lopara, treći Tempo 10 iz Gradačca.

U 2011. godištu pobijedila je ekipa Ilićke iz Brčkog, druga je Cibalija iz Vinkovaca, a treća Zvijezda iz Gradačca.

U BAAP kupu pobijedila je austrijska ekipa Donaufeld, drugi je Proleter iz Tuzle, a treći Dinamo iz Zagreba.

U 2012. godištu najbolji je Dušanovac iz Beograda, drugi Borac iz Šamca, a treća Crvena zvezda iz Beograda.

Jedinstvo iz Vučkovaca osvojila BAAP kup, drugi je Tempo 10 iz Gradačca, a a treći Donaufeld iz Beča.

U 2013. godištu pobjednički pehar pripao je ekipi Cibaliji iz Vinkovaca, drugi je Dinamo iz Zagreba, a treća Ilićka iz Brčkog.

Kod najmlađih, u 2014. godištu, Partizan iz Beograda je osvojio prvo mjesto, druga Cibalija iz Vinkovaca, a treći Dinamo iz Zagreba.

U BAAP kupu pobijedila je ekipa Tempo 10 iz Gradačca, drugo mjesto pripalo je ekipi Jakšić iz Sl. Požege, dok je treća bila Ilićka iz Brčkog.

Čestitke pobjednicima, kao i svim ostalim učesnicima, koji su svojim dolaskom potvrdili da je 10. „Bulls cup 2022“ bio najmasovniji i najkvalitetniji do sada.