Fudbaleri BAAP Evrogola dominantno su osvojili Dječji fudbalski turni „Revija fudbalskih nada – Bijeljina 2023“, koji je održan danas u Bijeljini, a u organizaciji FK „Sloga 94“ iz ovoga grada.

Kada ekipa ostvari 6 uzastopnih pobjeda, bez neriješenog rezultata i poraza, uz gol razliku 13:1, svakako da zaslužuje da ponese pobjednički pehar. Upravo tako su, mladi fudbaleri trenera Steve Blagojevića, sve svoje protivnike nadigrali, pokazali da imaju kvalitet i deseti uzastopni turnir stigli u samu završnicu, odnosno polufinale. Ovoga puta, otišli su do samog kraja –  vrha pobjedničkog postolja.

U grupi C, uvjerljivo prvo mjesto, sa tri pobjede i maksimalnih 9 bodova.

BAAP Evrogol – Omladinac Potočari 1:0 (Tijanić), 

BAAP Evrogol – Batković 5:1 (Radulović 2, Tešić, Jagodić, Tijanić), 

BAAP Evrogol – Mali šampioni Ugljevik 2:0 (Đojić, Jakšić).

U četvrtfinalu, savladana je ekipa Jedinstva iz Vučkovaca, u polufinalu Amajlije, da bi u finalu bila  poražena i Ilićka.

Četvrtfinale: BAAP Evrogol – Jedinstvo Vučkovci 1:0 (Đojić), 

Polufinale: BAAP Evrogol – Amajlije 3:0 (Pekić, Mikić, Perušić), 

Finale: BAAP Evrogol – Ilićka Brčko 1:0 (Radulović).

U idealnu postavu turnira izabrana su četvorica naših fudbalera: Mihajlo Radovanović, Damjan Tešić, Miodrag Radulović, Nemanja Đojić, dok je najbolji trener turnira naš Stevo Blagojević.

Čestitke treneru Blagojeviću i svim fudbalerima, koji su još jednom potvrdili da su jedna sjajna generacija, za koju će se čuti u budućnosti.