Danas su naši pretpioniri odigrali, posljednju utakmicu u ovoj sezoni Omladinske kvalitetne lige FSRS za pretpionire. Po veoma teškom terenu, naši mladi fudbaleri savladali vršnjake iz OFK „Zenit“ iz Bijeljine sa 3:2 u jednoj odličnoj fudbalskoj predstavi.

Iako teren i vremenske prilike nisu išle na ruku fudbalerima, oni su, ipak, odigrali jednu sjajnu utakmicu, gdje su se obje ekipe pokazale zavidan kvalitet. Na kraju, domaća ekipa je bila za nijansu bolja i zasluženo stigla do 12 prvenstvene pobjede.

U 11. minutu, naša ekipa stiže do prednosti, nakon majstorije Nemanje Đojića, koji je direktno iz kornera pogodio mrežu Bijeljinaca za 1:0. Bilo je prilika na obje strane, ali se tim rezultatom otišlo na odmor. Već na startu drugog dijela, u 32. minutu, Aleksandar Tijanić pogađa mrežu gostiju za 2:0. Gosti vraćaju rezultatsku neizvjesnost u 44. minutu, da bi na 3:1 pogodio Blagoje Pekić i time otklonio dileme oko pobjednika.

Mladi fudbaleri Zenita u samom finišu utakmice, u 59. minutu, realizuju penal za konačnih, BAAP Evrogol – Zenit 3:2.

Nakon 20 odigranih utakmica, naša ekipa je potvrdila 4. mjesto na tabeli sa osvojenih 37 bodova, što je najbolji plasman našeg kluba, do sada. Za narednu sezonu, očekujemo dalji napredak, a do tada slijedi još mnogo obaveza i mnogo treninga.