Selekcija 2010. osvojila je „Mladost Tinja kup 2023“ u Tinji i tako završila sjajan dan na ovom turniru, gdje su se, obje naše selekcije, okitili medaljama.

Iako značajno oslabljeni, ekipa trenera Steve Blagojevića, iz utakmice u utakmicu igrala je sve bolje i bolje, da bi u završnici bila perfektna.

U grupnoj fazi, igralo se dosta promjenljivo, ali i pored toga, uspjeli smo da ubjedljivom pobjedom od 3:0, u posljednjoj utakmici, protiv  „Bosne“ iz Mionice,  da obezbjedimo plasman u polufinale.

Polufinale: BAAP Evrogol – Gradina Srebrenik 1:0

Finale: BAAP Evrogol – Rudanka 1:1, penalima 3:1

Najprije je u polufinalnom meču savladana Gradina iz Srebrenika, koja je do tada ostvarila sve pobjede i bila glavni kandidat za osvajanje turnira. Ipak, naši fudbaleri su ih nadigrali i zasluženo slavili golom Slađana Jakšića.

U finalnom meču, obje ekipe su ušle dosta oprezno, da bi Rudanka prva stigla do prednosti, nakon greške naše odbrane. Ipak, kapiten Miodrag Radulović ubrzo postiže izjednačujući gol, što je ostalo i na kraju utakmicu.

U penal seriji, naša ekipa je stigla do pobjede, sa 3:1, a golove sa bijele tačke postigli su: Radulović, Tijanić i Jakšić.

Naš golman Nikola Perušić proglašen je za najboljeg čuvara mreže na turniru.

Čestitke treneru Stevi Blagojević i fudbalerima, koji su nas još jednom obradovali i potvrdili odličnu formu osvojivši još jedan turnir.