Danas je naša pionirska selekcija učestvovala na 2. „Turniru prijateljstva“, koji je igran u Mionici kod Gradačca, a u organizaciji Škole fudbala „Bosna“ iz ovog mjesta.

Iako se igralo po veoma toplom vremenu, naši mladi fudbaleri su stigli do 2. mjesta i još jednom pokazali kvalitet. Mada nismo bili u najjačem sastavu, dječaci koji su nosili dres, pokazali su zavidnu borbenost i efikasnost i sasvim zasluženo stigli do srebrne medalje.

U kvalifikacionoj grupi, već na startu poraz protiv Bratstva iz Gračanice (0:2), da bi u narednim mečevima, ubjedljivim igrama: Trebava (6:0) i Željezničar (7;1), stigli smo do drugog mjesta u grupi.

U četvrtfinalu, sastali smo se sa OFK „Mionica 85“ iz Mionice, a na terenu postojala je samo jedna ekipa i to naša. Ubjedljiva pobjeda od 5:0 omogućili su plasman u polufinalu, gdje su nas čekali naši sportski prijatelji iz „Tempo 10“ iz Gradačca. Po ocjeni ljubitelja fudbala, ova utakmica je bila i najljepša na turniru. Mnoštvo odličnih akcija, preokreta, golova, da bi na kraju, naša ekipa slavila sa 5:3.

I finale, opet sa Bratstvom iz Gračanice. Naši dječaci su loše ušli u meč, protivnik već poslije 8 minuta vodi 0:3, da bi potom se naši fudbaleri „probudili“ i smanjili na 2:3, imali nekoliko prilika, ali nisu iskoristili, da bi protivnik sve to kaznio sa kontranapadima za konačnih 2:5.

Čestitke domaćinu turniru na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu.