Za BAAP Evrogol iz Pelagićeva, 2017. godina biće jedna od najaktivnijih, pošto su već izvjestan veliki broj nastupa na međunarodnoj sceni.

– Počinjemo već 15. januara, dio naše selekcije 2007, 2008. i 2009. zajedno sa našom školom u Beču, zajednički će igrati na turniru u Beču. Organizujem jubilarni 5. „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji se igra od 21. do 24. aprila 2017. godine, gdje će pobjednik u konkurenciji 2007. godišta obezbjediti plasman na „Champions Trophy“ u Beč. U maju idemo na Balkanijadu u Hercrg Novi, gdje smo prošle godine osvojili drugo mjesto. Posebno će biti aktivan juni mjesec. Najprije idemo na „Strahov kup“ u Prag, u Češku, da bi potom išli na dva turnira u Beč. Prvi je „Champions Trophy“, gdje smo dobili specijalnu pozivnicu organizatora da učestvujemo sa evropskom elitom: Liverpul, Juventus, Roma, Šalke 04, Benfika, Pari Sen Žermen, PSV  Ajdhoven i mnogi drugi, a nastupićemo  i na tradionalnom turniru „Vienna meets Balkan“. U julu putujemo u Vroclav, u Poljsku, gdje već po tradiciji osvajamo prva i druga mjesta. Za kraj godine, u oktobru nas očekuje nastup na turniru „Kosta Brava kup“ u Barseloni. Pored ovoga, nastupaćemo na velikom broju turnira u BiH i okruženju, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogol iz Pelagićeva.

Pored ovih turnira, na proljeće slijedi i drugi dio Talent lige, gdje nastupaju selekcije: 2005, 2006, 2007 i 2008. godište.

Ostavite odgovor