Već na samom startu 2017. godine, odličan rezultat. Na fudbalskom turniru „Siemens Grossfeld 2017“, koji je igran u Beču, zajednička ekipa BAAP Evrogol BiH i BAAP Sisenbrun Austrija, u konkurenciji U10 osvojila je drugo, a u konkurenciji U8 osmo mjesto.

Selekcija U10 odlično je odigrala svih pet utakmica na turniru, pri tome napravivši skor od dvije pobjede i tri remija i bez poraza završila turnir na drugom mjestu.  Mladi fudbaleri su pokazali i na ovom turniru, da su izuzetno talentovani i da rezultati u 2016. godini nisu bili slučajnost, te tako najavili da će nas i u 2017. godini obradovati sa dosta pehara i medalja.

Selekcija U8 nije imala sreće, jer nakon dva početna minimalna poraza od po 0:1, izgubili su šanse za plasman u polufinale. Međutim, i pored toga, osvojeno je osmo mjesto, koje treba da bude podstrek za predstojeće nastupe.

– Možemo biti u potpunosti zadovoljni ostvarenim rezultatima na turniru u Beču, čime smo nastavili odlične rezultate na međunarodnoj sceni. Odličan početak godine, u kojoj nas čeka veliki broj nastupa na turnirima, te prijateljske utakmice širom Evrope. Pokazali smo i ovaj put da imamo nesporni talenat i da samo kvalitetan rad, mora da dovede do odličnih rezultata, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogol iz Pelagićeva.

Ostavite odgovor