Na 2. turniru „Trofej Gradačca 2017“, koji koji je organizovala ŠF „Tempo“ iz Gradačca, naša škola učestvovala je sa dvije selekcije.

Selekcija 2005. godišta nastupila je u konkurenciji 2004. i na kraju je osvojila četvrto mjesto, dok su najmlađi, 2008. godište, ispali u prvom krugu.

Starija generacija, 2005. otvorila je turnir sa OFK „Vozuća“ iz Vozuće. U utakmici, na jedan gol, naši klinci su slavili sa 1:0, a pobjedonosni pogodak je postigao Đorđe Nikić.

U drugom krugu, namjerili smo se na odličnu ekipu FK „Borac“ iz Jelaha i u regularnom toku, meč je završen bez pogodaka, pa je nakon izvođenja penala, naša ekipa sa 7:6 plasirala se u četvrtfinale.

Plasman polufinale je obezbjeđen nakon pobjede protiv ŠF „Klub 7“ iz Tuzle sa 3:2, nakon boljeg izvođenja penala. U regularnom toku, meč je završen bez golova.

U polufinale, čini se, da smo i najlošije odigrali. Protiv je bila ekipa ŠF „Zenit“ iz Bijeljine. Ipak, i tu smo imali nekoliko veoma izglednih prilika, ali opet nismo uspjeli da postignemo pogodak. Protivnik je ipak uspio da postigne pogodak, nakon jednog kontranapada, ali nakon prekršaja nad našim golmanom, koji, na žalost, sudija nije svirao. Do kraja nismo uspjeli da izjednačimo.

U utakmici za 3. mjesto, igrali smo sa drugom ekipom ŠF „Zenit“ iz Bijeljine i nakon neriješenog rezultata, 0:0, ovaj put nismo imali sreće u penalima i poraženi smo sa 2:3.

Za našu ekipu su nastupili: Aleksa Kertić, Elmir Beširović, Damjan Ćosović, Kenan Fazlović, Đorđe Nikić, Danilo Simić, Mile Kertić. Trener: Ešef Jašarević.

Najmlađi, nisu uspjeli da prođu prvi krug, poraženi smo od MNK“ Kaskada“ iz Gračanice sa 0:3 i AF „Prijatelji“ iz Brčkog sa 0:2. Ali i pored poraza, optimizam nije  nedostajao, a greške ćemo ispraviti već do narednog turnira.

Za našu ekipu su nastupali: Slađan Lakić, Nikolaj Kašterović, Sergej Vujičić, Stefan Vasić, Edin Hodžić, Ognjen Božić, Amar Ribić, Darko Jakovljević, Stefan Pajić. Trener: Ešef Jašarević.

 

Ostavite odgovor