Mladi supertalentovani 11-godišnji Anis Herić pojačaće redove BAAP Evrogola na međunarodnim nastupima u 2017. godini. Ovim će naša ekipa sigurno dobiti značajno pojačanje u selekcijama 2005. i 2006., a prvi nastup mladog Herića trebalo bi da se desi već u aprilu u Budimpešti, na prijateljskom meču sa Honvedom. O Anisovim kvalitetima , lično se i uvjerio naš predsjednik Nikola Šarkanović, koji o ovom talentu, priča u superlativu.

– Radi se o dječaku, koji je svoje prve fudbalske korake napravio u Rudaru iz Velenja i uvjerio sam se da se o radi o odličnom fudbaleru, pred kojim je u budućnosti lijepa perspektiva. Mi smo definitivno završili sve detalje oko angažmana i u Anisu smo dobili veliko pojačanje, pred brojne izazove koje nas čekaju u ovoj 2017. godini, a koja počinju već od aprila mjeseca, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik ŠF „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva.

Za sada je izvjesno da će BAAP Evrogol, u ovoj godini, nastupiti u Evropi, između ostalih u: Austriji, Italiji, Poljskoj, Mađarskoj i Španiji, kao i u zemljama bivše Jugoslavije.

Ostavite odgovor