Proljećni dio prvenstva Talent lige zakazan je za 2. april. LIga je pokazala svu svoju opravdanost, jer pored rezultatskog motiva, svakako treba izdvojiti i druženje, koje se posebno vidi kroz okupljanje reprezentacije lige, koja će igrati na turnirima u Italiji i Austriji.

Naši fudbaleri su jesenas odlično odigrali prvi dio prvenstva, gdje su jesenji prvaci u kategorijama: 2005, 2006. i 2007., pa se s pravom očekuje da tako nastave i u drugom dijelu prvenstva. Pored toga, naša najmlađa selekcija u ligi, 2008. godište, stekla je potrebno iskustvo i očekujemo da u nastavku „eksplodira“.

Ekipa je značajno pojačana u nastavku, tako da očekujemo lijepe vijesti.

U 8. kolu smo slobodni, a već u 9. kolu, slijedi derbi, u goste nam dolazi „Soccer kids“ iz Bijeljine, koji nam je glavni pretendent u kategorijama 2006. i 2007. U sljedećem 9. kolu, gostujemo u Brčkom, gdje nas čeka „Lion“ i svakako derbi u kategoriji 2005. godišta. Naredni protivnik u 10. kolu je „Tango“ i gostovanje u Modriči. Potom, smo domaćini ekipi „Tempa“ iz Gradačca, u 11. kolu putujemo na gostovanje kod „Sloge“ u Jakeš, da bi u posljednjem 12. kolu, dočekali „Trijumf“ iz Gradačca.

Podjela nagrada i priznanja biće održana 21. maja, a vjerujemo da će naši klinci biti među njima.

Ostavite odgovor