BAAP Evrogol u 2017. godini ima veliki broj aktivnosti, koje će se ogledati u brojnim nastupima širom Evrope, zemljama regiona i Bosni i Hercegovini.

Najveći teret je na generacijama 2005. i 2007., pred kojima su brojni izazovi, koji ih čekaju.

Na stadionu u Tramošnici, ove subote radilo se „udarnički“, uigravale su se ove generacije, od kojih se očekuje odlični rezultati.

Generacija 2005. će, između ostalog, učestvovati na međunarodnim turnirima u: Veroni (Italija), „Trofej Dragan Mance“ u Beogradu, u Vroclavu (Poljska), a planirano je odigravanje i prijateljskih utakmica sa Honvedom u Budimpešti i Rapidom u Beču.

Generacija 2007. igraće na nekoliko turnira u Beču, te renomiranom „Trofeju šampiona“ u Austriji, na Balkanijadi u Herceg Novom, te će pokušati odbraniti prvo mjesto osvojeno u poljskom gradu Vroclavu, prošle godine.

Svakako treba napomenuti i naš 5. jubilarni međunarodni fudbalski turnir „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji se igra od 21. do 24. aprila 2017. godine, gdje će učestvovati sve selekcije, kao i proljećni dio prvenstva u Talent liga, gdje očekujemo nove golove i pobjede.

Ostavite odgovor