Na ovogodišnjem 5. jubilarnom međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji se igra u Pelagićevu od 21. do 24. aprila 2017. godine, Crna Gora imaće dva predstavnika: FK „Bokelj“ iz Kotora i FK „Obilić“ iz Herceg Novog.

Fudbalski klub „Bokelj“ iz Kotora je član najjače Prve lige Crne Gore, a ove godine učestvovao je i u kvalifikacijama za Ligu Evrope. I u ovoj sezoni se nadaju izlasku u Evropu, a imaju među najkvalitetnijim mlađe selekcije u Crnoj Gori. Kotorani po prvi put stižu u Pelagićevo, na naš turnir, a učestvovaće sa selekcijom 2007. i pokušati stići do primamljivog prvog mjesta i odlaska na „Trofej šampiona“ u Austriju.

Drugu godinu zaredom, na „Bulls cup Pelagićevo 2017“, stižu naši prijatelji iz FK „Obilić“ iz Herceg Novog. Prošle godine su učestvovali sa selekcijama 2005. i 2007., a sa istim djevojčicama i dječacima stižu i  21. aprila, da se s nama druže i pokažu svoj kvalitet. Radi se o jednom dobro organizovanom klubu, koji ima sve selekcije, a ženska ekipa je član Prve crnogorske lige. Organizatori su „Balkanijade“, koja okuplja najkvalitetnije ekipe sa prostora Balkana, a naša selekcija 2005. je prošle godine osvojila 2. mjesto, a ove godine, u maju, idemo u Herceg Novi, sa selekcijom 2007. da popravimo prošlogodišnji rezultat.

Dobro nam došli!

Ostavite odgovor