Proteklog vikenda, naše selekcije 2005. i 2007. gostovale su u Jakešu, kod Sloge, u okviruprvenstva Talent lige. Ovo su ujedno bile i prve utakmice u proljećnom dijelu prvenstva. Na žalost, obje selekcije su doživjele minimalne poraze, 1:2 i 0:1.

Selekcija 2005. je krenula je ofanzivno ka golu domaćina, ali je već na samom startu, grešku naše odbrane, iskoristili su domaćini i poveli 1:0. Zatim su naši napadači uspjeli promašiti i ono nemoguće. Brojne prilike ostale su neiskorištene, da bi domaćini sve to kaznili za 2:0. Do kraja, naš kapiten Elmir Beširović je smanjio na 2:1, a do kraja utakmice nismo uspjeli stići bar do boda.

Za našu ekipu su nastupili: Aleksa Kertić, Damjan Ćosović, Elmir Beširović, Kojo Simeunović, Ranko Milanović, Mile Kertić, Ilija Drpa, Miloš Borić, Srđan Pajić.

Nekako identična utakmica je bila i u selekciji 2007. Sloga je postigla pogodak iz slobodnog udarca, a potom naši strijelci nisu uspjeli da zatresu mrežu domaćina i pored velike terenske inicijative. Opet je zakazala realizacija i pored nekoliko idealnih prilika.

Za našu ekipu su nastupili: Saša Stjepić, Tarik Beširović, Kristijan Stjepić, Nenad Božić, Saša Božić,  Luka Filipović, Đorđe Stjepić, Milan Stanišić, Stefan Vasić. 

Selekcije 2006. i 2008. odigrale su prijateljske utakmice. Najmlađi odigrali su utakmicu bez pogodaka, 0:0, dok je selekcija 2006. pobijedila je sa 5:2, strijelci su bili: Kertić i Borić po 2 i Simeunović.

U ovim utakmica pružili smo šansu i našm novajlijama, koji su odskora članovi naše škole. Ove prijateljske utakmice igrali su: Aleksa Kertić, Saša Stjepić, Srđan Pajić, Ranko Milanović, Kojo Simeunović, Nikola Gajić, Dean Jovičić, Miloš Borić, Ilija Jovičić, Josip Miličević, Đorđe Stjepić, Kristijan Stjepić, Slađan Lakić, David Miličević, Ivan Petar Kamenjašević, Kristijan Bosić, Darko Jakovljević, Ognjen Božić, Marjan Miličević, Stefan Vasić.

 

Ostavite odgovor