Danas su odigrane utakmice 9. kola Talent lige, gdje je BAAP Evrogol ugostio Školu fudbala „Soccer kids“ iz Bijeljine.

U prvom susretu, naša selekcija 2006. pobijedila je goste iz Bijeljine sa 2:0, golovima Kertića i Durakovića. Naša ekipa je zasluženo stigla do pobjede, koja u konačnom plasmanu može biti i presudna. U odnosu na drugoplasirani Soccer kids imamo 4 boda prednosti i utakmicu više.

U drugom derbiju, gosti su bili uspješniji i sa minimalnih 1:0 slavili u kategoriji 2007. godišta. Naši fudbaleri nisu bili prepoznatljivi i jednostavno ništa nije išlo za nogom, a gol smo primili u posljednjim minutama. Bodovno smo izjednačeni, ali „sokeraši“ imaju dvije utakmice manje.

Selekcija 2008. poražena je sa ubjedljivih 4:0, iako su, u pogotovo u drugom poluvremenu, bili potpuno ravnopravan protivnik, ali lopta nije htjela u mrežu.

U prijateljskim utakmicama, naša selekcije  2009. je poražena sa 0:2, dok su najmlađi 2010. godište pobijedilo sa 2:0 golovima: Kamenjaševića i Miličevića.

Za našu ekipu su nastupili: Aleksa Kettić, Mile Kertić, Ranko MIlanović, Nedim Beširović, Benjamin Duraković, Kojo Simeunović, Ilija Jovičić, Dean Jovičić, Ermin Pandžić, Josip Miličević, Srđan Pajić, Josip Šokčević, Slađan Lakić, Pavle Marković, Tarik Beširović, Luka Filipović, Nenad Božić, Milan Stanišić, Kristijan Stjepić, Miloš Borić, Đorđe Stjepić, Nikolaj Kašterović, Stefan Vasić, Stefan Pajić, Ivan Petar Kamenjašević, Marjan Milićević, Kristijan Bosić, David Milićević, Darko Jakovljević, Ognjen Božić, Jovica Babić. Treneri: Ešref Jašarević i Tomislav Pejić.

Ostavite odgovor