Danas je obavljen žrijeb takmičarskih grupa u konkurenciji 2007. godišta, na 5. Međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji se održava 22. i 23. aprila u Pelagićevu.

Pobjednika turnira čeka vrijedna nagrada, odlazak na „Trofej šampiona“ u Austriju, od 16. do 18. juna 2017. godine, sa plaćenim svim troškovima: prevoza, smještaja, ishrane i kotizacije. Za tu vrijednu nagradu, boriće se 25 ekipa iz sedam evropskih država. Već je sada izvjesno da će ovo biti najjači i najkvalitetniji turnir, tako da će se budući pobjednik morati dobro pomučiti do pobjedničkog pehara.

U A grupi igraće sedam ekipa, dok će u preostale tri grupe igrati po šest ekipa.

U grupi A, voljom žrijeba, nalaze se: Sportissimo iz Brčkog, Savacium iz Šapca (Srbija), Obilić iz Herceg Novog (Crna Gora), Sloboda 2 iz Tuzle, Graničar iz Županje (Hrvatska), Soccer kids iz Bijeljine i naša ekipa, BAAP Evrogol.

U grupi B igraće: Sloboda iz Tuzle, Kelen iz Budimpešte (Mađarska), Radnički 1923 iz Kragujevca (Srbija), Radnički iz Šida (Srbija), Lokomotiva iz Mostara i Baškimi iz Kumanova (Makedonija).

U grupi C nastupaju: Stars iz Gradiške, Sunce iz Rume (Srbija), Tango iz Modriče, Ilićka 01 iz Brčkog, Radnik iz Bijeljine i Crvena zvezda iz Beograda (Srbija).

Grupu D predvodi Partizan iz Beograda (Srbija), a tu su još i: Plana iz Velike Plane (Srbija), Lion iz Brčkog, Cibalija iz Vinkovaca (Hrvatska), GFS Prijedor iz Prijedora i Ada iz Beograda (Srbija).

Plasman u osminu finala obezbjediće po četiri prvoplasirane ekipe, a ko će biti pobjednik, znaće se u nedjelju popodne, kada je planirano i finale.

Raspored grupa za ostala godišta, biće objavljen u utorak.

Ostavite odgovor