Odličan rezultat naše selekcije 2007. na 5. Međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji se igra u Pelagićevu, od 21. do 24. aprila 2017. godine. Tek u finalu smo upisali prvi poraz i to protiv Crvene zvezde iz Beograda. Poraženi smo sa 4:1 i tako osvojili vrijedno drugo mjesto.

Do finala upisali smo upisali smo nove pobjede.

Najprije smo u posljednjem meču grupa A sa ubjedljivih 8:0 pobijedili „Graničar“ iz Županje, a mrežu gostiju zatresli su posebno raspoloženi Đorđe Stjepić sa čak  5 golova, potom Milan Stanišić sa 2 gola i Sergej Milačak sa jednim golom, čime smo osvojili prvo mjesto u grupi.

U osmini finala namjerili smo se na Gradski fudbalski Savez Prijedor i ostvarili novu uvjerljivu pobjedu. Ovoga puta slavili smo sa 4:0, a u strijelce su se upisali: Milan Stanišić 2, Sergej Milačak i Nenad Božić).

U četvrtfinalu, novom „četvorkom“ častili smo „Radnički 1923“ iz Kragujevca, u mrežu Šumadinaca tresli su: Milan Stanišić 2, Sergej Milačak i Luka Filipović i plasman u polufinale je ostvaren.

U polufinalu jedan fantastičan meč sa mađarskom ekipom Kelen SC iz Budimpešte. Poveli smo golom Sergeja Milačka, da bi Mađari preokrenuli na 2:1. Ipak, naši momci nisu se predavali i u završnici smo uspjeli da izjednačimo preko kapitena Luke Filipovića. Uslijedila je penal lutrija.

Na kraju, pobijedili smo sa 4:3, a strijelci sa „bijele tačke“ bili su: Milan Stanišić, Pavle Marković, Luka Filipović i Sergej Milačak i veliko slavlje.

U finalu, poslije napornog polufinala, nismo uspjeli da odigrano na našem nivou i na kraju, poraz od Crvene zvezde iz Beograda sa 1:4. Pogodak za našu ekipu bio je Milan Stanišić.

Naš golgeter Sergej Milačak bio je i najbolji je strijelac turnira, pa mu je pripala zaslužena nagrada.

Na turniru za 2007. godište, nastupilo je 25 ekipa iz šest država.

Ogroman uspjeh naših klinaca, koji su još jednom pokazali da je pred njima sjajna budućnost. Iako je turnir odigran u veoma teškim uslovima, pokazali smo da nisu slučajni rezultati naše „sedmice“. Hvala svim roditeljima na velikoj podršci i našim navijačima.

Naši šampioni: Mladen Ubiparipović, Saša Božić, Luka Filipović, Pavle Marković, Tarik Beširović, Sergej Milačak, Milan Stanišić, David Milićević, Kristijan Stjepić, Đorđe Stjepić,Dajana Albić, Miloš Borić, Aleksandar Ilić,  Nenad Božić. Treneri: Nikola Šarkanović i Tomislav Pejić.

Ostavite odgovor