Naša selekcija 2007. godište na 5. Međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji se igra danas i sutra, sjajnom igrom prvog dana obezbjedila je plasman u osminu finala.

U grupi A ostvarene su četiri ubjedljive pobjede, uz jedan remi.

Prvo je savladana ekipa „Sportissimo“ iz Brčkog sa 8:0, golovima: Sergeja Milačka 3, Milana Stanišića 2, Luke Filipovića, Pavla Markovića i Nenada Božića.

I druga pobjeda ostvarena je identičnim rezultatom 8:0, a savladana je „Sloboda“ iz Tuzle, golovima: Sergej Milačak 5, Milan Stanišić, Pavle Marković, Nenad Božić.

Zatim je pobijeđen „Savacium“ iz Šapca sa 4:0, a u strijelce su se upisali: Pavle Marković, Dario Milačak, Milan Stanišić i Saša Božić.

U četvrtom susretu upisana je nova pobjeda, ovoga puta protiv „Soccer kidsa“ iz Bijeljine sa 4:0, golovima: Sergeja Milačka 2, Milana Stanišića i Luke Filipovića.

U derbi susretu ove grupe sa „Obilićem“ iz Herceg Novog, odigralo se 1:1, a pogodak za našu ekipu postigao je Milan Stanišić.

Naša ekipa je prva u grupi A sa 13 bodova, drugi je Obilić sa 10, a treći Soccer kids sa 9.

Sutra nam ostaje meč sa Graničarom iz Županje, a pobjedom bi stigli i do prvog mjesta. Već je obezbjeđen plasman u osminu finala.

Za našu ekipu nastupaju: Mladen Ubiparipović, Saša Božić, Luka Filipović, Pavle Marković, Tarik Beširović, Sergej Milačak, Milan Stanišić, David Milićević, Kristijan Stjepić, Đorđe Stjepić,Dajana Albić, Miloš Borić, Nenad Božić. Treneri: Ešef Jašarević iTomislav Pejić.

Ostavite odgovor