Selekcija 2006. godišta zaustavljena je u četvrtfinalu na 5. Međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji je održan od 21. do 24. aprila 2017. godine.

Nakon odlične igre i tri pobjede i prvog mjesta u grupi A, u četvrtfinalu uslijedio je poraz od vršnjaka iz Ilićke 01 iz Brčkog.

U grupi smo prvo pobijedili AF „Prijatelji“ iz Brčkog sa 2:0, golovima Pandžića i Stanišića, da bi uslijedila nova pobjeda, ovoga puta protiv FK „Pelagićevo“ sa 1:0, golom Beširovića. U trećoj utakmici potvrđeno je prvo mjesto pobjedom protiv FK „Sloga 94“ iz Bijeljine sa 2:0, a golove supostigli: Pajić i Stanišić.

U četvrtfinalu, protivnik je vrlo brzo stigao do prednosti od 0:2, pa su naši fudbaleri uspjeli da do kraja utakmice izjednače na 2:2.Golove za našu ekipu sz postigli: Pandžić i Stanišić.  U penal-lutriji, Brčaci su bili prisebniji i stigli do pobjede.

Grupa A

BAAP Evrogol – AF „Prijatelji“ Brčko 2:0 (Ermin Pandžić, Milan Stanišić)

BAAP Evrogol – FK „Pelagićevo“ 1:0 (Nedim Beširović)

BAAP Evrogol – FK „Sloga 94“ Bijeljina 2:0 (Srđan Pajić, Milan Stanišić)

Tabela: BAAP Evrogol 9, Prijatelji i Pelagićevo po 4, Sloga 94 bez bodova.

Četvrtfinale:

BAAP Evrogol – Ilićka 01 Brčko 2:2, penalima 1:3 (Milan Stanišić, Ermin Pandžić)

Za našu ekipu nastupali su: Nenad Božić, Nedim Beširović, Luka Filipović, Ermin Pandžić, Milan Stanišić, Josip Miličević, Benjamin Duraković, Srđan Pajić, Ilija Jovičić, Dean Jovičić, Saša Božić. Trener: Ešef Jašarević.

Ostavite odgovor