Proteklog vikenda završen je 5. Međunarodni fudbalski turnir „Bulls cup Pelagićevo 2017“, koji je okupio ekipe iz sedam država i po brojnosti i kvalitetu prevazišao dosadašnje fudbalske manifestacije ranijih godina.

U prilog tome, stižu brojne pohvale, učesnika i organizacija, sa kojima BAAP Evrogol sarađuje.

Iz FK „Crvena zvezda“ iz Beograda, pobjednika u konkurenciji 2007. godišta, stigao je mejl, sljedeće sadržine:

– Poštovani, žao nam je što ste baš vi kao domaćini bili sa nama u finalu, ali eto takav je život. Vaši dečaci su ostavili sjajan utisak na naše rukovodstvo. Hvala na trudu da turnir bude dobar i pored lošeg vremena koje se zadesilo neplanirano. Nadam se da ostajemo u kontaktu za sve buduće sportske aktivnosti. Verujemo  da će ovaj turnir doprineti razvoju fudbala u Republici Srpskoj, što vam od srca želimo.

I gospodin Markus Pinter, koordinator Fer-pleja iz Beča, je, u svom mejlu, čestitao na organizaciji turnira:

– Dragi Vojo i Nikola, hvala Vam još jednom na sjajnoj organizaciji turnira prošlog vikenda.

I iz Makedonije je stigao mejl zahvalnosti od Avni Nuhiua, koordinatora omladinske škole FK „Baškimi“ iz Kumanova:

– Još jednom hoću vam zahvaliti u ime Fudbalske škole FK „Baškimi“, a i moje ime na odličnom prijemu i organizaciji.

Takođe, i predstavnik „Champions Trophy“, Garald Berger izrazio je svoje zadovoljstvo ukupnom organizacijom turnira, koji je ujedno bio i kvalifikacioni za 2007. godište, te najavio proširenje saradnje u 2018. godine, između BAAP Evrogola i „Champions Trophy“.

Zahvaljujemo i ostalim ekipama i institucijama na čestitkama. Na žalost, loše vrijeme je spriječilo je da ugođaj, ali i ambijent bude ljepši. I pored svega, drago nam je da su svi učesnici ponijeli lijepe utiske iz Pelagićeva.

 

Ostavite odgovor