Naše selekcije 2005. i 2007. imale su sjajan nastup na Dječjem fudbalskom turniru „Revija fudbalskih nada – Bijeljina 2017“, koji je održan u BIjeljini, u organizaciji FK „Sloga 94“.

Mlađi su nas posebno obradovali, jer su tek u finalnom susretu poklekli, iako su bili nadomak osvajanja turnira. U finalnom susretu, poraženi smo od FK „Drina“ iz Zvornika sa 1:3, mada smo imali vođstvo u ranoj fazi utakmice. Međutim, propustili smo brojne prilike na 1:0, što nam se osvetilo na kraju. Dječaci zaslužuju sve pohvale za odličan nastup i osvojeno drugo mjesto.

U grupnoj fazi, osvojeno je drugo mjesto. Najprije smo odigrali neriješeno 1:1 protiv Proletera iz Dvorova, da bi potom remizirali i u drugom susretu sa OFK „Zenit“ iz Bijeljine, sa identičnih 1:1.

U četvrtfinalnom susretu, igrali smo sa FK „Radnički“ iz Karakaja i u regularnom toku utakmica je završena 1:1. Penal lutrija je pripala nama, pa smo slavili sa 3:1.

U polufinalnom meču, ponovo smo se namjerili na OFK „Zenit“ iz Bijeljine. Ovaj put, odigrali smo sjajnu utakmicu i upisali pobjedu od 3:1.

U finalnom susretu, na žalost, doživjeli smo poraz od FK „Drina“ iz Zvornika sa 1:3.

BAAP Evrogol – Proleter Dvorovi 1:1 (S. Božić),

BAAP Evrogol – Zenit Bijeljina 1:1 (Stanišić),

Četvrtfinale: BAAP Evrogol – Radnički Karakaj 1:1 (Borić), penalima 3:1,

Polufinale: BAAP Evrogol – Zenit Bijeljina 3:1 (Stanišić 2, Kamenjašević)

 Finale: BAAP Evrogol – Drina Zvornik 1:3 (Borić).

Naš golman Slađan Lakić, proglašen je najboljim golmanom turnira.

Selekcija 2005. osvojila je treće mjesto. Najlošija partija odigrana je u polufinalnom meču protiv Liona, gdje je zabilježen i jedini poraz. I pored toga, možemo biti zadovoljni trećim mjestom i momci su zaslužili sve čestitke za odličan nastup.

U grupnoj fazi, najprije smo odigrali 2:2 protiv ŠF „Lion“ iz Brčkog. Poveli smo, da bi Brčaci preokrenuli i na kraju susret završen podjelom bodova. U drugom susretu u grupi, pobijedili smo AF „Prijatelji“ iz Brčkog sa ubjedljivih 7:1 i tako plasirali se u četvrtfinale.

U četvrtfinalu,  veoma teškoj utakmici savladali smo FK „Drina“ iz Amajlija sa 2:1 i tako obezbjedili plasman među četiri najbolje ekipe.

U utakmici sa „Lionom“ iz Brčkog, primili smo nesrećno prvi gol, da bi zatim promašili penal, što su „Lionovci“ kaznili za 0:2. Do kraja smo utakmice, uspjeli smo samo da smanjimo na 1:2.

U „malom finalu“, utakmici za 3. mjesto, savladali smo FK „Proleter“ iz Dvorova sa minimalnih 1:0, što je bilo dovoljno za bronzanu medalju.

BAAP Evrogol – Lion Brčko 2:2 (E. Beširović, Simić),

BAAP Evrogol – Prijatelji 7:1 (Nikić, Simić i Drpa po 2, E. Beširović),

Četvrtfinale: BAAP Evrogol – Drina Amajlije 2:1 (Nikić, Duraković),

Polufinale: BAAP Evrogol – Lion Brčko 1:2 (Duraković),

Utakmica za 3. mjesto: BAAP Evrogol – Proleter Dvorovi 1:0 (Drpa).

Na kraju, treba pohvaliti i organizatora turnir, FK „Sloga 94“ iz Bijeljine, koji je organizovao kvalitetan turnir, na kojem smo, ove godine, po prvi put učestvovali.

Ostavite odgovor