U subotu je BAAP Evrogol, sa selekcijom 2007, po prvi put, nastupao na 2. „Stars kupu 2017“, koji je igran u Gradišci, a u organizaciji FK „Stars“.

Organizator je pripremio idealne uslove za igru i naša ekipa je  bila raspoređena u grupu D. U prvom susretu odigrali smo samo 0:0 sa „Meridijanom“ iz Novog Sada. Kažemo „samo“, jer smo imali brojne prilike, dva puta pogodili i prečku, ali jednostavno lopta nije mogla pronaći put do mreže.

U drugom meču, potpuno smo nadigrali „Borac“ iz Banja Luke, savladavši ga sa 1:0, ali i na ovom susretu smo imali sijaset neiskorištenih prilika, tako da je pobjeda morala biti ubjedljivija. Strijelac jedinog gola bio je Milan Stanišić.

U meču sa „Mladosti Farmaprom“ iz Banja Luke, gotovo identična situacija, napadali, stvorili prilike, da bi tri minute prije kraja utakmice primljen gol iz jedine greške, do tada, sigurne odbrane.

U posljednjem susretu, za prolaz u drugi krug trebala nam je pobjeda protiv „Crvene zvezde“ iz Beograda. Međutim, rano primljeni gol, poremetio je naše planove i uslovio, na kraju, ubjedljiv poraz od 0:5, pa smo na kraju završili takmičenje u grupi.

Za našu ekipu su nastupili: Mladen Ubiparipović, Nenad Božić, Tarik Beširović, Adnan Kujraković, Đorđe Stjepić, Saša Božić, Danilo Savić, Mihajlo Petrušić, Đorđe Stjepić, Nikolaj Kašterović, Milan Stanišić. Trener: Vojo Sajlović.

U subotu je i selekcija 2005. trebala da nastupi na turniru „Stopama Besima Šerbečića“ u Džakulama kod Gračanice, ali je taj turnir odgođen zbog lošeg vremena.

Ostavite odgovor