U posljednjem 14. kolu Talent lige, BAAP Evrogol ostvario je tri pobjede i jedan neriješen rezultat protiv Škole fudbala „Trijumf“ iz Gradačca.

Mladi fudbaleri obje ekipe prikazali su lijepe fudbalske predstave, gdje su nastupile četiri selekcije, a dvije su odigrale prijateljske utakmice.

Naše tri selekcije se bore za prvo mjesto u konkurenciji 2005, 2006 i 2007, a od preostalih utakmica, ostalih ekipa, zavisiće naš plasman.

2005. BAAP Evrogol – Trijumf 2:2 (Ilija Drpa, Damjan Ćosović)

Puno uzbuđenja viđeno je u duelu najstarijih ekipa. Poveli su gosti, da bi naša ekipa preko Drpe i Ćosovića uspjela preokrenuti rezultat. I kada se očekivao i treći naš pogodak, uslijedila je naša greška i na kraju podjela bodova.

2006. BAAP Evrogol – Trijumf 2:0 (Kristijan Stjepić, Milan Stanišić)

Ništa manje uzbudljiva nije bila ni utakmica „šestice“. Na kraju, pobjeda od 2:0 za naše fudbalere, golovima: Kristijana Stjepića i Milana Stanišića.

2007. BAAP Evrogol – Trijumf 5:0 (Milan Stanišić 2, Sergej Vujičić, Stefan Pajić, Kristijan Stjepić)

„Sedmica“ je nakon jučerašnjeg napornog turnira u Gradišci, smogla snage da sjajno odigra i zabilježi ubjedljivu pobjedu od 5:0, a u strijelce su se upisali: Milan Stanišić dva puta, te Sergej Vujičić, Stefan Pajić i Kristijan Stjepić po jedanput.

2008. BAAP Evrogol – Trijumf 1:0 (Stefan Vasić)

I naši najmlađi fudbaleri, u posljednjem kolu upisali su prvi trijumf u Talent ligi. Kako je prvenstvo odmicalo igrali smo sve bolje, malo i bez sportske sreće, „prosuli“ neke bodove, a nadamo se da će naredna sezona daleko uspješnija. Pobjedonosni pogodak je djelo Stefana Vasića.

Prijateljske utakmice:

2004/05 BAAP Evrogol – Trijumf 0:0

2009/10 BAAP Evrogol – Trijumf 3:0 (Ivan Petar Kamenjašević 2, David Miličević)

U dvije prijateljske utakmice, ostvarena je pobjeda sa 3:0 u 2009/10. godištu, golovima: Ivana Petra Kamenjaševića 2 i Davida Miličevića, dok je susret generacija 2004/05. završen bez golova.

Za našu ekipu nastupali su: Aleksa Kertić, Elmir Beširović, Damjan Ćosović, Mile Kertić, Ilija Drpa, Srđan Pajić, Josip Miličević, David Miličević, Slađan Lakić, Tarik Beširović, Nenad Božić, Milan Stanišić, Saša Božić, Đorđe Stjepić, Stefan Vasić, Kristijan Stjepić, Stefan Pajić, Sergej Vujičić, Ivan Petar Kamenjašević, Kristijan Bosić, Marjan Miličević, Ognjen Božić. Trener: Ešef Jašarević.

Ostavite odgovor