Fudbal bez granica, naša je deviza koja svakog dana dobija svoj puni smisao. To se vidi iz naših dosadašnjih aktivnosti, ali i planova za budućnost.

Naš predsjednik Nikola Šarkanović prisustvovao je na „Fussballgalla“, koja je održana u Beču i na kojoj su učestvovali svi najznačajnih ljudi iz fudbala u Austriji.

– Ovakva druženja su dobrodošla, jer uvijek se upoznaju novi sportski prijatelji, obnove stara prijateljstva, a fudbal je nezaobilazna tema u svim razgovorima. Drago mi je da sam bio na ovakvoj manifestacije, jer sam imao priliku da razgovaram sa svim bitnim faktorima u austrijskom fudbalu, gdje su perjanice bečka Austrija i Rapid, sa kojima BAAP Evrogol ima saradnju, koja će u narednom perodu biti još intenzivirana. Dovoljno je pogledati sastave ova dva velikana, koji su prepuni fudbalera sa naših prostora, koji su u Austriji na velikoj cijeni, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogol.

Prvi čovjek BAAP Evrogola, iskoristio je priliku da se fotografiše sa svojim velikim prijateljima, prvotimcima bečke Austrije, golmanom Osmanom Hadžikićem i štoperom Petrom Filipovićem.

 

Ostavite odgovor