Nema vremena za slavlje, nakon odličnog 3. mjesta na „Balkanijadi 2017“ u Herceg Novom, jer su pred našim klinicima novi i još veći izazovi.

Već za naredni vikend čekaju nas nova iskušenja,  a BAAP Evrogol očekuje nove uspjehe.

Već u četvrtak veče, naša ekspedicija kreće put Italije, na turnir u mjesto Polpenace kod Verone, koji se igra 2. i 3. juna. Na put kreću dvije selekcije 2005. godišta, a protivnici će nam biti klubovi iz: Italije, Francuske, Njemačke, Češke i Švajcarske. Bićemo jedina ekipa iz Bosne i Hercegovine, koja će učestvovati na ovom jakom međunarodnom turniru, koji se održava punih 11 godina. Inače, ovo je naš prvi nastup na jednom turniru u Italiji.

U subotu, sa selekcijom 2007. igraćemo na turniru u Sarajevu, na stadionu „Grbavica“, koji će okupiti najjače ekipe iz šire regije Sarajeva, a među kojima su i FK „Željezničar “ i FK „Sarajevo“. Nadamo se lijepim vijestima iz Sarajeva, pošto „sedmica“ u posljednje vrijeme sjajno igra.

Naši najmlađi fudbaleri, u subotu,  učestvovaće i na jednoj lijepoj sportskoj manifestaciji „Budimo prijatelji“, koja se održava u Kerepu kod Gradačca, koju organizuje ŠF „Trijumf“.

 

Ostavite odgovor