Iako je naša selekcija 2008., po prvi put, igrala „3 na 3“, pokazala je sjajnu igru i kvalitet, te osvojila 2. mjesto na 3. Dječjem fudbalskom turniru „3 na 3“, u Potočarima kod Brčkog, koji je organizovao FK „Omladinac“ iz Potočara.

Naša ekipa je bila raspoređena u grupu B, gdje je na startu, odigrala 1:1 sa „Ilićkom 01“ iz Brčkog. Strijelac pogotka za našu ekipu bio je Stefan Pajić.

U drugom meču, sigurna i uvjerljiva pobjeda protiv „Omladinca“ iz Potočara sa 3:0, a u strijelce su se upisali: Sergej Vujičić, Sergej Pajić i Stefan Vasić.

U trećem susretu sa ŠF „Trnova“ iz Trnove, podijela bodova, 1:1, što je bilo dovoljno za polufinale. Opet je Stefan Pajić pogodio za našu ekipu.

U polufinale, sa ekipom „Omladinac-Juvelir“ iz Potočara, odigrano je 0:0, a nakon penala, slavili smo sa 1:0, a strijelac je bio Sergej Vujičić.

U finalu, sastale su se dvije najbolje ekipe na turniru, BAAP Evrogol i Ilićka 01. Ipak, na kraju smo sportski čestitali protivniku, nakon poraza od 1:4. Strijelac pogotka za našu ekipu bio je Stefan Pajić.

Za našu ekipu nastupili su: Stefan Vasić, Sergej Vujičić, Nikolaj Kašterović, Stefan Pajić, Aleksej Kašterović. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor